12 september 2011 In de media

Kalas en Chanturia maandag bij Jong Vitesse/AGOVV

Maandagavond 12 september gaat Jong Vitesse/AGOVV in een thuiswedstrijd tegen Jong Heracles Almelo op jacht naar de eerste overwinning van dit seizoen. Gerry Hamstra en Frank Berghuis hebben de beschikking over een aantal selectiespelers.
Het duel begint om 18.30 uur en wordt gespeeld op Sportpark de Walburgen in Gendt. De toegang is gratis!

Jong Vitesse/AGOVV gaat in de derde wedstrijd van het seizoen op jacht naar de eerste punten van de competitie. De openingswedstrijd in Den Haag werd met 2-1 verloren en thuis verloren de Beloften met 0-1 van FC Groningen. Vanavond heeft het trainersdup Hamstra en Berghuis de beschikking over zeven selectiespelers. Zo kan Tomas Kalas zijn eerste minuten gaan maken bij de Beloften en is Giorgio Chanturia na zijn invalbeurt tegen AZ ook van de partij in Gendt. Verder maken Eloy Room, Valeri Qazaishvili, Alex, Anderson en Wimilio Vink ook deel uit van de wedstrijdselectie.

De tegenstander van maandag staat in de competitie op de derde plaats. Na twee duels hebben zij de de maximale score van zes punten achter hun naam staan. Thuis werd er met 2-1 van AZ gewonnen en uit werd FC Groningen met 2-0 verslagen.

Programma Beloftencompetitie, maandag 12 september
Vitesse/AGOVV – Heracles Almelo
ADO Den Haag – Sparta Rotterdam
FC Groningen – Heerenveen/Emmen
FC Twente – De Graafschap
FC Utrecht – Feyenoord/Excelsior
NEC/FC Oss – Ajax
PSV – AZ

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: