16 mei 2018 In de media

Kampioenswedstrijd Jong Vitesse

Jong Vitesse neemt het zondag 20 mei om 14.00 uur op vs Blauw Geel ’38. Met zes punten voorsprong op nummer twee, UNA, kan Vitesse zondag kampioen worden van de Derde Divisie zondag. Kom jij naar Papendal om de beloften aan te moedigen?
Seizoenkaarthouders hebben, op vertoon van een geregistreerd ticket, gratis toegang tot deze wedstrijd. Bestel daarom van tevoren jouw gratis ticket via DEZE LINK.

Niet-seizoenkaarthouders kunnen tickets kopen vanaf één uur voor de wedstrijd bij de kassa op Papendal. Prijzen voor de tickets zijn €8,- (jeugd t/m 16 jaar €4,-). Er kan zowel met pin als contant betaald worden. Let op: de maximale capaciteit op Papendal is 2.000 bezoekers. Kom dus op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Vervoer 
Gezien de beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om op tijd naar Papendal te komen. Er zijn parkeerstewards aanwezig om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Bus 105, richting Barneveld, rijdt vanaf Centraal Station Arnhem, één keer per uur, naar Papendal. Je stapt dan uit bij halte Van der Valk/Papendal en dan is het nog zo’n vijf tot tien minuten lopen naar de trainingsaccommodatie. Check 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Het gebruik van vuurwerk en/of rookpotten is niet toegestaan. Los van dat het wettelijk niet is toegestaan heeft het kunstgrasveld de afgelopen jaren schade opgelopen door het vuurwerk dat destijds toch werd afgestoken. Wij rekenen op iedereen zijn/haar begrip.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: