31 januari 2018 In de media

Karavaev versterkt Vitesse

Vyacheslav Karavaev, kortweg Kara, komt per direct van AC Sparta Praag over naar Vitesse. De 22-jarige verdediger tekent in Arnhem een contract voor 3,5 seizoenen.
De Russische verdediger, opgeleid bij CSKA Moskou, speelde in Tsjechië ook voor Dukla Praag en FK Jablonec. De veelvoudig jeugdinternational werd dinsdag bij preferred supplier Rijnstate en op Sport Medisch Centrum Papendal gekeurd. Woensdag werd de transfer officieel beklonken. Karavaev speelde afgelopen zomer met AC Sparta Praag in de voorbereiding een oefenwedstrijd vs Vitesse.

Marc van Hintum, ad interim technisch directeur van Vitesse: “Wij zijn blij met het aantrekken van Kara. Hij is een verdediger die bij voorkeur als rechtsback speelt, maar ook als linksback uit de voeten kan. Daarnaast is hij voetballend sterk, heeft aanvallende intenties en een goed rechterbeen.”

Karavaev over zijn nieuwe stap: “Ik heb enorm veel zin om bij Vitesse aan de slag te gaan. De faciliteiten zijn uitstekend en ik denk met mijn manier van spelen goed tot mijn recht te komen in de speelstijl van Vitesse.”

Karavaev sluit aan bij de selectie zodra het papierwerk is afgerond.

 

Vitesse / foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: