29 november 2016 In de media

Kashia : ‘Dat speelt in de groep’

Al twee maanden wacht Vitesse op een overwinning in de Eredivisie. Logisch dus dat het onrustig is bij de Arnhemse club. Aanvoerder Guram Kashia denkt een oplossing voor de korte termijn te hebben.
"We moeten vaker een clean sheet neerleggen. Zonder dat we onze stijl volledig gaan veranderen. Wij scoren zowat elke wedstrijd, maar het is zaak achterin de boel ook eens dicht te houden. En dat kan. Kijk naar de laatste zes wedstrijden", legt de Georgische verdediger uit. "Worden we overlopen? Geven we vrachtladingen kansen weg? Nee. We komen vaak op voorsprong. Dan moet je dat vasthouden, of uitlopen. We geven goals weg. Dát moet er uit. En snel een beetje."

Komend weekend is er weer een nieuwe kans voor Vitesse. PEC Zwolle komt op bezoek in Arnhem. "Maar ik kan alleen niet zeggen dat iemand in de selectie zich nu veilig voelt. De opstelling verandert elke week. Dat is een teken dat de trainer zoekt naar de juiste samenstelling", aldus Kashia. "Maar we zijn al veertien wedstrijden onderweg. Dat gevoel speelt wel in de groep."
 

Voetbal Primeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: