18 maart 2018 In de media

Kashia en Matavz te gast in het supportershome

Een kleine zucht was er bij Guram Kashia – het lukte weer niet om thuis van een op papier mindere tegenstander te winnen. Samen met de vriendelijke Tim Matavz bezocht de aanvoerder na afloop van Vitesse – Heracles het supportershome.
Voor Kashia overheerste de teleurstelling. "Het was denk ik wel saai en dat is voor de supporters ook irritant." Waar de doelstelling nu moet liggen? "We moeten gewoon zoveel mogelijk wedstrijden proberen te winnen en dan in de playoffs er vol voor gaan." Ook de nieuwe trainer van Vitesse komt ter sprake. Leonid Slutskiy is voor Kashia geen onbekende: "Ik ken hem wel, maar niet persoonlijk. Eerst moeten we proberen dit seizoen zo goed mogelijk proberen te finishen."

Tim Matavz staat nog droog in het jaar 2018. Het was hem zelf ook opgevallen, maar het deert het zelfvertrouwen van de Sloveen niet. "Het wil nog niet lukken, maar dat komt wel weer. Na de interland-break gaan we er weer tegenaan. We gaan met Slovenië tegen Oostenrijk en Wit-Rusland spelen."

Onder de aanwezige supporters verlootte Vitesse-aanvoerder Kashia een Vitesse-thuisshirt. De bezitter van het nummer 46 scoorde dan toch nog een mooi aandenken aan een verder doelpuntloze avond.
 

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: