9 juli 2016 In de media

Kashia gaat met alle spelers in gesprek op trainingskamp

Vitesse vertrekt maandag op trainingskamp naar Slovenië en aanvoerder Guram Kashia heeft daar veel zin in, zo liet hij na afloop van de wedstrijd tegen KV Oostende weten.
Hij wil ook in het buitenland graag de leidersrol oppakken.

Aan het eind van het vorige seizoen was Kashia teleurgesteld over de mentaliteit van de spelers. Hij baalde dat het uiteindelijk een teleurstellend seizoen was en zei dat hij met alle spelers wilde praten over de mentaliteit.

'Ik moet dat nu in Slovenië ook gaan doen. Dit is de juiste tijd om dat te doen en ik denk dat het op een trainingskamp ook het beste moment is. Ik ga proberen om met ze te praten', aldus de Georgiër.

Kashia hoopt verder dat het team grote stappen zet op het trainingskamp. 'We zijn nog niet in onze beste vorm, maar daar hebben we tijd voor nodig. Ik hoop dat het een zwaar trainingskamp wordt, zo kunnen we fysiek sterk worden. Dat is ook weer nodig komend seizoen.'

'Complimenten aan de club'

Vitesse oefent deze voorbereiding alleen maar tegen profclubs en daar geniet de aanvoerder ook van. Hij wil dan ook de complimenten geven aan Vitesse. 'De gehele voorbereiding zit vol goede tegenstanders. Zo kunnen we spelen zoals we willen en kunnen we meteen zien welk niveau wij hebben.'
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: