4 augustus 2015 In de media

Kashia gelooft in goed resultaat tegen Southampton

Vitesse-aanvoerder Guram Kashia kijkt strijdlustig vooruit naar de returnwedstrijd tegen Southampton FC, donderdagavond in GelreDome.
,,We hebben nog een wedstrijd en kunnen een goed resultaat halen met de fans achter ons’’, zegt hij.Na de 3-0 nederlaag in Engeland heeft Vitesse een wonder nodig voor het bereiken van de play-off, de laatste knock-outronde voor de groepsfase van de Europa League.

,,We zien wel of we donderdag nog een kans maken’’, zo geeft de Georgiër niet zomaar gewonnen. Volgens Kashia had Vitesse met meer ervaring in de ploeg een beter resultaat weggehaald in Southampton. ,,Soms moet je accepteren dat de tegenstander beter is. Southampton heeft een betere ploeg, betere spelers en komt uit in een betere competitie. Maar dit is een goede ervaring voor ons. We hebben in elk geval geprobeerd te voetballen.’’

Dat zal Vitesse in de return ongetwijfeld opnieuw trachten te doen. Kashia is optimistisch, zeker gezien de steun van de Arnhemse aanhang. ,,De fans hebben de club rondom de eerste wedstrijd geweldig gerepresenteerd. Daar zijn wij als spelers trots op.

De supporters van Southampton waren trouwens ook geweldig.’’
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: