2 maart 2021 In de media

Kashia: “Ik ben er voor 99 procent zeker van dat Vitesse het gaat halen”

Vitesse speelt vanavond in de halve finale van de KNVB-beker tegen VVV-Venlo en is dus behoorlijk dicht bij de eindwinst. In 2017 lukte het de Arnhemmers om het toernooi te winnen en toen was Guram Kashia aanvoerder in de GelreDome.

In gesprek met De Telegraaf zegt de Georgiër vandaag: “Het zou geweldig zijn als Vitesse er voor de tweede keer in vier jaar in slaagt om de bekerfinale te bereiken. De finale halen en vervolgens ook winnen is voor mij het absolute hoogtepunt in mijn carrière geweest. De mooiste herinneringen heb ik daarmee gecreëerd. Als ik terugdenk aan het gevoel dat ik had toen ik als aanvoerder de beker omhoog mocht houden, dan krijg ik weer kippenvel.”

VVV is in ieder geval een horde die wel te nemen is voor Vitesse, vindt Kashia: “Ik ben er voor 99 procent zeker van dat Vitesse het gaat halen, want dit team heeft veel kwaliteit, maar gemakkelijk gaat het zeker niet zijn. Een halve finale is vrijwel nooit gemakkelijk. Vier jaar geleden wonnen wij met 1-2 van Sparta in de halve finale. In die wedstrijd maakte ik de mooiste goal in mijn carrière. Geweldig afgewerkt. Alleen was het wel een bal in eigen doel. Maar we haalden het en ik was de gelukkigste man op het veld, omdat mijn eigen doelpunt ons de finale niet had gekost.”

Bron: / Foto's:

Hoofdsponsor: