13 juni 2016 In de media

Kashia voorziet klik met ‘winnaar’ Fraser

De keuze voor Henk Fraser als nieuwe hoofdtrainer van Vitesse kan aanvoerder Guram Kashia wel bekoren.
De Georgische captain van Vitesse laat vanaf zijn vakantieadres in Portugal weten zich te verheugen op de samenwerking met de 49-jarige oefenmeester.

,,Ik moet hem natuurlijk nog beter leren kennen maar mijn eerste reactie is wel positief", zegt Kashia. ,,Ik heb jongens van ADO weleens gesproken over hem. Zij waren allemaal positief. Dat is vaak al een goed teken. Ik moet zeggen dat ik er erg naar uitkijk om met hem samen te werken."

Resultaat
Kashia ziet gelijkenissen tussen hemzelf en de nieuwe Vitesse-trainer. ,,Ik denk dat het tussen ons wel kan gaan matchen. Ik ken hem als een echte winnaar en een trainer die koste wat kost resultaat wil behalen. Zo sta ik er ook in. En ik denk ook dat wij een trainer die het resultaat voorop stelt goed kunnen gebruiken. Begrijp me niet verkeerd. Ik heb de afgelopen jaren ook genoten van ons spel. We zijn geroemd omdat we veel tegenstanders kapot hebben gespeeld, maar uiteindelijk gaat het om resultaat."

Lelijk
Vitesse moet volgens Kashia lering trekken uit het afgelopen seizoen. ,,Dat wil ik niet meer en de supporters ook niet. Zij willen ons zien knokken voor de overwinning. Ik denk dat hij dat erin kan krijgen bij ons. Talent hebben we genoeg, maar het mag af en toe ook op een gemene of lelijke manier. Die combinatie zal ons hopelijk ver brengen."
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: