4 februari 2014 In de media

Kashia: “Dit heeft niets met druk te maken, dit gebeurt soms gewoon”

Vitesse verzuimde dinsdagavond de koppositie over te nemen van Ajax. Het team van Peter Bosz maakte een zwakke indruk tegen AZ, dat een 0-2 overwinning meeneemt naar Alkmaar.
Vitesse-aanvoerder Guram Kashia bestrijdt na afloop dat de nederlaag het gevolg is van de druk in de strijd om de landstitel.

"Dit heeft niets met druk te maken", zei de verdediger stellig voor de camera's van FOX Sports. "De eerste helft was gewoon verschrikkelijk. We maakten veel individuele fouten en eigenlijk ging alles fout. Dat was het probleem. De tweede helft hebben we alles geprobeerd om nog te scoren, maar het lukte niet. That's it."

Na de verliespartij is Vitesse al drie competitieduels zonder overwinning. De Arnhemmers zijn niet goed uit de winterstop gekomen en bieden Ajax de mogelijkheid om donderdag nog verder uit te lopen. Kashia spreekt ook in tweede instantie tegen dat de druk de oorzaak is van de teleurstellende resultaten. "Dit gebeurt gedurende een seizoen soms gewoon. Nu moeten we kijken hoe we hier weer uit komen."
 

Soccernews / Foto’s SV

Hoofdsponsor: