9 juli 2015 In de media

Kashia: ‘Twee weken vakantie is genoeg’

Dat Guram Kashia voetbal ademt blijkt uit het feit dat hij zich na een korte vakantie van twee weken in Georgië alweer meldde bij Vitesse.
Hij was weer toe aan de modder op Papendal, zo zegt hij tegen Voetbal International.

"Voetballen is het mooiste wat er is, maar ook ik word een dagje ouder", zegt de aanvoerder. "Op een dag kan ik dit niet meer doen. Laat ik dan nu maar van elke seconde genieten." Kashia speelt op 30 juli met Vitesse in de derde voorronde van de Europa League en wil voorkomen dat de club net als in 2013 al direct wordt uitgeschakeld.

"Europees voetbal, daar ben je ooit prof voor geworden. Daar kijk je als klein ventje naar uit. Aan het eind van vorig seizoen hebben we een feestje gevierd. We pakten de laatste prijs van het seizoen. Toch hebben we het niet gevierd als een kampioenschap. Waarom niet? Het vorige seizoen is nog helemaal niet afgelopen."

"Ik zal het proberen uit te leggen", vervolgt Kashia. "Toen plaatsten we ons voor de derde voorronde van de Europa League. Prachtig, maar als je deze zomer twee wedstrijden verliest, is het allemaal voor niks geweest. Dan sta je gewoon weer op nul. Ons ultieme doel hebben we nog niet bereikt. Ik wil in de groepsfase van de Europa League spelen. Je hebt een jaar lang ergens voor gewerkt. Dat geef je toch niet zomaar op? Dat leeft in deze groep.
 

Soccernews / Foto’s SV

Hoofdsponsor: