10 december 2012 In de media

Kashia lag lang wakker na onverwachte zeperd in Venlo

“Van elke nederlaag ben ik ziek, maar nu helemaal. Ik heb lang wakker gelegen vannacht.” Dat vertelde Guram Kashia 24 uur na de onverwachte 3-1 nederlaag van Vitesse in en tegen VVV-Venlo.

"We vergaten in Venlo de 0-1 voorsprong te vergroten", blikte de centrale verdediger van de Arnhemmers terug op de website van de club. "We konden de koppositie pakken en hebben dat nagelaten. Het heeft niks te maken met zogenaamde extra druk, we hadden gewoon onze dag niet. Al hadden we voldoende mogelijkheden om onze voorsprong bij de 0-1 uit te vergroten. Dat hebben we niet gedaan en VVV kwam er soms verrassend goed uit."

"Van elke nederlaag ben ik ziek, maar nu helemaal. Ik heb lang wakker gelegen vannacht." Eenmaal terug in Arnhem werd de ploeg opgewacht door een groep fanatieke supporters. Zij wilden de spelers steunen en laten blijken blij te zijn met de resultaten tot dusver. Volgens Kashia was er onduidelijkheid over de bedoeling: "Toen we aankwamen in Arnhem stonden er ineens veel supporters."

"Als spelersgroep kwam dit als verrassing en wisten we niet goed hoe we moesten reageren. Ik dacht dat het negatief bedoeld was, want we hadden immers verloren bij een degradatiekandidaat. Als ik dit had geweten hadden we natuurlijk alle tijd genomen. De supporters zijn het gezicht van de club en wij hebben ze nodig in mooie, maar ook in mindere tijden."

De Georgische aanvoerder heeft een goede band met het Arnhemse publiek. "Een goede relatie met supporters vind ik belangrijk. Ik weet niet hoe het komt dat die goed is. Misschien door mijn uitstraling en onverzettelijkheid in het veld. Ook sta ik altijd open voor contact met supporters. Ik spreek regelmatig met supporters. Vaak ook via social media."

Elf

Hoofdsponsor: