17 december 2012 In de media

Kashia wil eerst prijzen met Vitesse

Vitesse-aanvoerder Guram Kashia denkt nog niet aan een vertrek uit Arnhem. Er wordt volgens de Georgiër wel eens geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid, maar daar heeft hij nog geen behoefte aan. “Ik ben blij hier, mijn familie is blij hier. Waarom zou ik dan weggaan?“
Kashia benadrukt dat er iets moois aan de gang is in Arnhem en wil de club niet met lege handen achterlaten. "Ik wil eerst prijzen pakken met Vitesse. Of dat de landstitel is of de beker maakt niet uit. Voor ons is dat allebei een hoofdprijs.”

Volgens hem zal zijn ploeg woensdag niet lichtzinnig omgaan met de bekerwedstrijd in eigen huis tegen amateurclub ADO’20. "Het is altijd raar om tegen amateurs te spelen. Ze geven altijd meer dan 100 procent. Maar wij gaan niet verliezen. Iedereen hier wil een titel pakken.”

Pas als die binnen is, denkt de centrale verdediger aan zijn eigen toekomst. "Ik droom wel eens van de Duitse competitie. Je speelt tegen spitsen van topniveau, die slim en sterk zijn. En de clubs spelen daar altijd gedisciplineerd en de organisatie is altijd goed. Dat past bij mij.”

 

Telegraaf

Hoofdsponsor: