25 november 2011 In de media

Keepersprobleem FC Twente

FC Twente-trainer Co Adriaanse kampt met een keepersprobleem. Tijdens de training met zijn ploeg kon hij geen van zijn drie doelverdedigers op het veld verwelkomen.

Doelman Sander Boschker kampt met een kuitblessure, evenals derde keeper Nick Marsman. Nicolai Michailov, eerste keuze van Adriaanse, bleef binnen met lichte klachten.

Adriaanse heeft goede hoop dat Michailov en Marman fit zullen zijn voor het duel met Vitesse. Tijdens de trainingspartij verdedigden vierde doelman Filip Bedmarek en Wout Dronkers de doelen van FC Twente.

Janko onzeker
Marc Janko trainde nog niet met de groep mee, hij werkte een individuele training af. "Mijn blessure is niet heel ernstig, maar wel vervelend en erg pijnlijk. Ik moet er voorzichtig mee zijn", lichtte de Oostenrijkse spits de kwetsuur toe. Hij is vermoedelijk niet inzetbaar tegen Vitesse, maar de definitieve beslissing wordt pas genomen op de wedstrijddag.

Emir Bajrami, die afgelopen weekeinde in duel met Heracles Almelo uitviel met rugklachten, trainde weer volledig mee. Ook de Braziliaan Gladstony stond op het veld, maar is nog altijd niet speelgerechtigd.

Telegraaf

Hoofdsponsor: