7 november 2014 In de media

Kelvin Leerdam: geen kwestie van revanche

Vitesse wil zondag in de kraker tegen Feyenoord (14:30 uur) de teleurstellende smaak van de deceptie in Utrecht wegpoetsen.
"Dit was een vervelend moment. Iedereen was erg teleursgesteld. Maar zondag is weer een mooie nieuwe kans", weet Rotterdammer Kelvin Leerdam.

Vitesse zakte weg. "We staan nu weer in de middenmoot, aan de onderkant. Terwijl we om de hoogste plekken willen spelen. Nee, ik zie het niet als een kwestie van iets goed moeten maken. Wij leverden zeven duels achtereen goede prestaties, maar konden nu het ritme niet bepalen."

Leerdam is oud-Feyenoorder en kijkt uiteraard reikhalzend uit naar het belangrijke duel in Gelredome. De middenvelder vindt dat Feyenoord dit seizoen opnieuw goed werk verricht. "Ze maken op mij een heel stabiele indruk. Fred Rutten heeft het daar goed neergezet, ondanks de vele spelers die zijn weggegaan. Dat is knap. Misschien zijn ze wel de beste eenheid op dit moment in de eredivisie. Ja, wij kunnen misschien nog wel iets meer een eenheid worden", kijkt de linkshalf nog kort terug op het duel van vorige week in Galgenwaard. "Dat zat toen tegen. Als Feyenoord de bal verliest, zag ik ze gisteravond (Europa league red.)als gekken sprints trekken om hem weer terug te krijgen. Dat kunnen wij ook en moeten we zondag weer laten zien."
 

 
Omroep GLD / Foto SV

Hoofdsponsor: