24 december 2019 In de media

Kerstbingo Supportersvereniging Vitesse weer goed bezocht

Op vrijdagavond 20 december 2019 organiseerde de Supportersvereniging Vitesse weer haar traditionele kerstbingo in het Supportershome Monnikenhuize.
Onder leiding van vrijwilligers van de activiteitencommissie speelden meer dan 200 fanatieke bingospelers om prachtige prijzen van de goed gevulde prijzentafel. Dit jaar was er een andere invulling van de tien bingorondes dan in eerdere jaren. Bingowinnaars die een bingo hadden voor een tussenronde konden dit jaar zelf de prijzen uitzoeken. Deze prijzen varieerde van een elektrische deken, een Dolce Gusto, tot een romantisch pakket.

Tevens werd er twee keer gespeeld met twee extra tussen-ronden, de zogenaamde omgekeerde bingo. Hierbij kon de bingospeler die als laatste van de zaal nog geen getal op zijn/haar kaart kon wegstrepen, ook een prijs uitzoeken. De hoofdprijzen voor de volle kaart, varieerden van een gril tot het spel Risk, met een stofzuiger en een Fiets.

De laatste ronde, de inmiddels welbekende superronde, werd ook anders ingevuld dan eerdere jaren. In plaats van 2 tussenrondes waren er nu 4 tussen-rondes. Tijdens deze tussenrondes werd er gespeeld voor Vitesse thuis-shirt, Vitesse uit-shirt, Vitesse keepers-shirt en een Vitesse-trainingsjack. De Vitesse prijzen werden aangevuld met twee kaartjes voor de Snollebollekes, gesponsord door GelreDome, of twee kaartjes voor een concert naar keuze in AFASLive gesponsord door Heineken, een hotelbon gesponsord door Betuwe-Express, een mountainbike gesponsord door Merida.
 
De superronde hoofdprijs, een 5-daagse kerstmarktcruise, gesponsord door Cruise Commerce, werd de gewonnen door Richelle van Boeckel. Wij hopen op 10 april 2020 weer zo’n succesvolle Bingo te organiseren, te weten de Paasbingo van de Supportersvereniging Vitesse
 
Speciale dank van de Supportersvereniging Vitesse gaat uit naar al onze sponsoren:
Cruise Commerce, Heineken, Merida, GelreDome, Betuwe Express, Uitgeverij Konstrast, Bakker Bart Koningstraat, Snackbar Jaap, Gall & Gall Elderveld, Vitesse, Gelredome horeca, Wilke Tabak, Atlantis, Algemene Vlagenhandel Nederland, Twinkel, Polman Opticien, Bloemenhuis Klimop Oosterbeek, Restaurant Nieuwe Tijd, Mantel, Wijnhuis Sonsbeek, Chocolaterie Mousset, Kippaleis Kronenburg, Okimono, Pack Center, Carwash De Duif

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: