6 november 2012 In de media

Kevin Blom fluit Vitesse vs FC Twente

Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor Vitesse vs FC Twente. Blom wordt in GelreDome geassisteerd door Berry Simons en Hessel Steegstra.
De wedstrijd tegen FC Twente begint zondag 11 november om 12.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 22 euro.

Blom floot in totaal 18 wedstrijden van Vitesse. De meest recente is het duel tegen Feyenoord van dit seizoen. Door een late treffer van Wilfried won Vitesse die wedstrijd met 1-0. Blom was één keer eerder scheidsrechter bij een wedstrijd tussen Vitesse en FC Twente. Op 21 december 2010 verloren de Arnhemmers het bekerduel met 5-0 in Enschede. De laatste overwinning tegen de Tukkers was op 9 maart 2002. Vitesse won toen met 2-0 door doelpunten van Stefanovic en Claessens.

Kaartverkoop: Vitesse vs FC Twente
Voor deze wedstrijd geldt géén vrije verkoop. Dit betekent dat u een seizoen- of fankaart van Vitesse nodig heeft om kaarten te kopen. Per seizoen- of fankaart kunnen in de voorverkoop 4 kaarten worden gekocht. Deze kunnen worden gekocht in de Vitesse Fanzone (t/m vrijdag 9 november, 17.00 uur), online via www.vitesse.nl/online (t/m zaterdag 10 november) en bij Ticketbox/Primera (t/m zaterdag 10 november). Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 10.30 uur geopend. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 22 euro. Klik hier voor meer informatie.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: