8 mei 2018 In de media

Khalid Karami tekent tweejarig contract

​Khalid Karami heeft dinsdagmiddag een tweejarig contract getekend, met een optie voor nog een seizoen. De 28-jarige verdediger komt transfervrij over van Excelsior.
Karami speelde twee seizoenen bij Go Ahead Eagles en kwam daarna vijf jaar uit voor Excelsior, waarvan de laatste vier jaar in de Eredivisie. Inmiddels heeft de verdediger, die bij voorkeur rechtsback speelt, ruim tweehonderd officiële duels in het betaald voetbal op zijn naam staan. Karami is geboren in Amsterdam, heeft Marokkaanse roots en kwam ook uit in de jeugdopleiding van RKC Waalwijk.

Karami over zijn nieuwe stap: “Het verhaal van Vitesse en de omgeving hebben indruk op mij gemaakt. Na een aantal jaar in de Eredivisie ben ik benieuwd hoe ver ik door kan groeien. Met Excelsior heb ik een goed seizoen gehad. Ik zie de stap hogerop naar Vitesse dan ook als een beloning. Ik heb enorm veel zin om het nieuwe seizoen fit en fris te beginnen.”

Interim-technisch directeur Marc van Hintum: “Khalid is een stabiele en solide verdediger. Hij heeft met zijn leeftijd en gespeelde wedstrijden inmiddels al aardig wat ervaring. Zoals bekend proberen we altijd oog te hebben voor interessante en transfervrije spelers.”

De verdediger is de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen.

 

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: