27 maart 2019 In de media

Kids Club Dag 2019

De Vitesse Kids Club Dag komt eraan! Op woensdag 17 april is het zover. Dit jaar vindt de Kids Club Dag plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Reis met ons mee door de tijd, geniet van leuke activiteiten, geef Vito een high-five en scoor handtekeningen van jouw favoriete spelers en eSporter Paskie!
Het programma is als volgt:

Kids Club Leden hebben op woensdag 17 april vrij toegang tot het Nederlands Openluchtmuseum van 10.00-17.00 uur

Van 13.30-16.30 uur is het Vitesse Kidsplein (Picknickweide) geopend met diverse activiteiten. Wat deze activiteiten precies zijn is nog een verrassing! Ook is Vito aanwezig voor een Meet and Greet.

Van 14.00-15.00 uur kunnen jullie handtekeningen van het eerste eltal en de technische staf scoren.

Om 16.30 uur is er een FIFA eSports demo van Vitesse eSporter Paskie.

Kinderen die lid zijn van de Kids Club krijgen gratis toegang tot de Kids Club Dag bij het Nederlands Openluchtmuseum! Kinderen kunnen aangemeld worden door het inschrijfformulier in te vullen. Inschrijven kan tot en met woensdag 10 april! Na inschrijving krijg je een entreeticket toegestuurd. Ouders/verzorgers verkrijgen toegang tot het park door op de dag zelf een ticket tegen gereduceerd tarief te kopen. Dit gereduceerd tarief bedraagt: € 9,50 inclusief parkeerkaart (normaal tarief = € 25,-).

Ben je nog geen lid van de Vitesse Kids Club? Schrijf je dan HIER in! Een lidmaatschap kost tot het einde van dit seizoen slechts € 8,-.
 

Vitesse / foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: