3 november 2016 In de media

Kinderpersconferentie en Quiz gezellige boel

Woensdag 2 november organiseerde de Vitesse Kids Club de jaarlijkse kinderpersconferentie. Hier konden de kinderen alles te weten komen van drie Vitessenaren. Ricky van Wolfswinkel, Navarone Foor en Julian Lelieveld werden stevig aan de tand gevoeld door de 30 aanwezige kinderen.
De conferentie begon met een quiz over de spelers van Vitesse. Met vragen als: Hoe vaak wist Ricky van Wolfswinkel tot nu toe in de Eredivisie te scoren? De winnaars van de quiz verdiende daarmee een mooie prijs. Zij krijgen persoonlijk bericht wat dit precies inhoudt.

Na de quiz was er tijd voor de kinderen om alle vragen te stellen die ze voorbereid hadden. Zo weten we inmiddels dat Fristi het lievelingsdrankje van Van Wolfswinkel is. Ook kwamen de kinderen erachter dat Lelieveld goed kan zingen en dat Foor een eigen kledinglijn wil beginnen.

Naderhand werd er door Julian Lelieveld, na een verloren potje steen, papier, schaar, getrakteerd op een koude Fristi. De kinderen kregen, naast de dorstlesser, een handtekening van de spelers en was er de mogelijkheid om met iedereen een foto te maken. Iedereen keerde daarna met een glimlach op het gezicht weer huiswaarts.
 

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: