19 april 2019 In de media

Klein-Holte is terug voor zijn afscheid

Voor Jong Vitesse-verdediger Joris Klein-Holte is er nu echt een einde gekomen aan lang blessureleed. De 22-jarige Velpenaar zat afgelopen weekend na acht maanden weer bij de wedstrijdselectie van de tweededivisionist en kan morgen (14.30 uur) op Papendal tegen koploper AFC zijn eerste minuten maken.
 ,,Vitesse A1 is vrij, dus er kunnen jongens bij komen die wél 90 minuten kunnen spelen. Het is dus even afwachten voor mij."

Een enkeloperatie in augustus vorig jaar en de aansluitende revalidatie hielden Klein-Holte het grootste deel van het seizoen weg van het veld. ,,En nadat ik van die enkelproblemen was hersteld, kwamen er nieuwe blessures bij.Zo scheurde ik een bovenbeenspier in, waardoor mijn terugkeer toch weer langer duurde. Maar afgelopen weekend zat ik er weer bij."

En dat is prima timing zo in de slotfase van het seizoen. Club en speler nemen eind dit seizoen na dertien jaar afscheidvanelkaar.,,En het is lastig een nieuwe club vinden als je niet speelt", weetKlein-Holte,die Jong Vitesse zondag bij De Treffers met 3-0 zag verliezen. ,,Maar er lopen wat dingen, dus de komende weken zal ik een keuze maken."

Vitesse overweegt een vertrek van het beloftenteam uit de voetbalpiramide wegens de beperkingen (zoals leeftijd) die de KNVB oplegt.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: