27 april 2014 In de media

Kleine groep onverlaten bederven slotbijeenkomst

Traditioneel komen de Vitesse-staf en -selectie na afloop van de laatste thuiswedstrijd naar het Supportershome Monnikenhuize.
De supporters nemen afscheid van de vertrekkende spelers, eventuele kampioenselftallen worden gehuldigd en de Speler van het Jaar wordt bekend gemaakt. Deze bijeenkomst wordt elk jaar door de Supportersvereniging Vitesse georganiseerd.
 
Nadat de staf en spelers op de trailer met podium werden toegesproken, werd een rookbom richting de trailer gegooid en drongen een handvol mensen op richting podium. Door accuraat optreden van de aanwezige stewards werd het tumult snel in de kiem gesmoord.
 
Om geen enkel risico te lopen dat de veiligheid van staf, spelers en aanwezige supporters in het gedrang zou komen, werd de presentatie afgebroken. Helaas werd daardoor een grote schare aanwezige Vitesse-supporters de dupe.

Vitesse-speler van het Jaar (seizoen 2013 – 2014) Christian Atsu nam zijn prijs, een grote wisselbeker, uiteindelijk in ontvangst in de kleedkamer van Vitesse in GelreDome.
 
De Supportersvereniging Vitesse betreurd de gang van zaken. Een tiental onverlaten bederven het voor een aantal honderden aanwezige Vitesse-supporters. De politie doet onderzoek naar de veroorzakers.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: