13 juli 2016 In de media

KNVB Beker naar Veronica, Tweede Divisie op FOX

Het toernooi om de KNVB Beker is komend seizoen te zien op Veronica. Het gaat om alle samenvattingen en de live-uitzending van de halve finales.
De nieuwe Tweede Divisie is vanaf het nieuwe seizoen te zien op FOX Sports, dat elke week één duel live uitzendt. De samenvattingen van de Tweede Divisie komen ook op FOX Sports.Het bekervoetbal was tot en met vorig seizoen te zien op SBS6, dat niet helemaal afscheid neemt van het toernooi. De finale in de Kuip op zondag 30 april wordt nog wel uitgezonden op SBS6. Ook blijft SBS de vertrouwde zender voor oefenwedstrijden van het Nederlands elftal.

De KNVB Beker start dit seizoen met twee kwalificatieronden op woensdag 17 augustus en woensdag 24 augustus, met alleen nog amateurverenigingen. De eerste reguliere ronde start op dinsdag 20 september. Vanaf deze ronde is de beker live te zien op FOX Sports, evenals dat de zender alle samenvattingen van het hele toernooi blijft uitzenden.

Tweede Divisie

FOX Sports heeft naast de Eredivisie en de Jupiler League ook de live-rechten van de Tweede Divisie. Wekelijks zendt FOX Sports één wedstrijd uit de Tweede divisie live uit.

De overige duels verschijnen in samenvatting op de zender.
 

KNVB / Foto’s SV

Hoofdsponsor: