18 maart 2017 In de media

KNVB Bekerfinale: UITVERKOCHT

De beschikbare tickets voor Vitesse-supporters zijn binnen twee dagen UITVERKOCHT. Donderdagochtend om 10.00 uur startte de kaartverkoop. Binnen tien minuten waren al 2.000 tickets verkocht en na 3,5 uur maar liefst 8.000 tickets. Binnen twee dagen zijn de beschikbare tickets, zo’n 13.000, uitverkocht.
75% voor publieksverkoop
In totaal heeft Vitesse 17.500 tickets beschikbaar gesteld gekregen. Driekwart van deze tickets is rechtstreeks in de verkoop gegaan, in eerste instantie exclusief voor de meest trouwe supporters, de seizoenkaarthouders. Van de overige tickets is zo’n 10% gereserveerd voor onder meer Business Club Vitesse-GelreDome en ongeveer 15% voor interne Vitesse-groepen zoals familie van spelers, vrijwilligers, medewerkers, Gouden en Zilveren Vitessenaren en jeugdspelers.

Extra tickets
Vitesse heeft inmiddels met de KNVB contact gezocht, toen bleek dat het animo reusachtig was. Vitesse gaat haar best doen om extra tickets te bemachtigen. Op dit moment is nog niet duidelijk of dit daadwerkelijk gaat lukken. Zodra hier meer over bekend is, informeert de club dit via de officiële kanalen. Het doel van zowel de club als de voetbalbond is natuurlijk om zoveel mogelijk supporters in het stadion van de bekerfinale te kunnen laten genieten.

Finale Merchandise pakket
Heb jij nog geen Finale Merchandise pakket gekocht? Doe dat dan ook nog snel! Voor slechts €15,- verzeker jij je van het unieke Bekerfinale-shirt met bijpassende sjaal! Bestellen kan eenvoudig via de webshop:www.vitesse.nl/webshop.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: