3 mei 2011 In de media

KNVB vergoed extra buskosten bekerfinale beloften

De KNVB vergoed de extra buskosten die ontstaan zijn na de gewijzigde locatie van de bekerfinale beloften tussen Jong Vitesse/AGOVV en Jong Feyenoord/Excelsior van Waalwijk naar Rotterdam.

Nadat dit definitief besloten was, hebben Vitesse en de Supportersvereniging hiervoor een verzoek neergelegd bij de voetbalbond en deze heeft hiermee ingestemd.

De burgermeester van Waalwijk besloot twee weken geleden dat de geplande bekerfinale in het Mandemakersstadion van RKC Waalwijk op 2 mei niet door mocht gaan. Kort daarna is besloten uit te wijken naar Rotterdam.

De wedstrijd wordt nu gespeeld op maandag 16 mei in het stadion van Sparta (aanvang 19.00 uur). Door de langere reistijd werden de kosten voor het huren van de supportersbussen verhoogd. De compensatie van de KNVB maakt het echter mogelijk de eerder gehanteerde prijzen gelijk te houden voor Vitesse-supporters die over anderhalve week afreizen naar Rotterdam om Jong Vitessse aan te moedigen.

De kaartverkoop is inmiddels hervat en loopt nog tot en met woensdag 11 mei. Supporters kunnen zowel via de bus of op eigen gelegenheid afreizen.

Kaartverkoopinformatie
De kaartverkoop voor de omwisselbiljetten eigen vervoer wordt vanaf zaterdag 30 april hervat.

Vitesse Fanzone
Einde verkoop: woensdag 11 mei

Online (www.vitesse.nl/online )
Einde verkoop: woensdag 11 mei

Ticketbox/Primera
Einde verkoop: woensdag 11 mei

Prijs: € 4,50
Omwisselpunt: Ingang bezoekersvak Sparta Stadion

Kaartverkoop busvervoer
Ook de kaartverkoop voor het busvervoer wordt vanaf maandag 2 mei hervat. Kaarten voor het busvervoer zijn uitsluitend te verkrijgen in de Vitesse Fanzone.

Vitesse Fanzone
Einde verkoop: woensdag 11 mei

Prijs: € 12,00
Vertrektijd: 16.15 uur, Noordzijde GelreDome

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: