4 oktober 2013 In de media

Koeman verwacht ‘interessant’ duel met Vitesse

Ronald Koeman verwacht zondag een ‘interessante’ ontmoeting tussen Vitesse en Feyenoord in Gelredome.
"Het duel met Vitesse is voor ons een uitgelezen kans om te laten zien dat we op de goede weg zijn", aldus de trainer op de clubsite.

Feyenoord pakte in de afgelopen vijf wedstrijden dertien punten. Vitesse draait tot dusver beter dan de ploegen die de Rotterdammers recent troffen in de Eredivisie, maar Koeman wil niet spreken van een nieuwe echte test. "Gezien de resultaten in deze competitie is elke wedstrijd een test. Voor ons is het belangrijk dat we de lijn van de afgelopen weken doortrekken."

Koeman zag zijn ploeg in de afgelopen periode niet alleen goede resultaten neerzetten, maar merkt ook dat het veldspel beter wordt. "Met overwinningen neemt het zelfvertrouwen toe, waardoor we ook beter gaan voetballen", denkt de oefenmeester.

Vitesse maakt tot dusver een goede indruk op de Feyenoord-coach. "De club is goed bezig. Het elftal beschikt over een aantal nieuwe en jonge jongens, waarmee een elftal is neergezet dat aardig voetbal speelt. Ik verwacht dat Vitesse zich zal mengen in de strijd om de bovenste plaatsen. Ook daarom is het zondag een interessante wedstrijd."

 
Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: