14 maart 2015 In de media

Kom zaterdagmorgen naar Papendal!

Zaterdag heerst andermaal het Vitesse-gevoel op Papendal. Om 10.30 uur wordt het Theo Bos-borstbeeld onthult, om 11.00 uur spelen de Arnhem Legends tegen Team Theo Bos.
Vitesse-supporters maken borstbeeld mogelijk

De Vitesse-supporters hebben door middel van een collectie voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse – PEC Zwolle geld bij elkaar gebracht om een borstbeeld van Vitesse-icoon Theo Bos op Papendal mogelijk te maken. Zaterdagmorgen om 10.30 uur wordt het borstbeeld onthult en Vitesse-supporters zijn van harte welkom.

Theo Bos overleed in 2013 op 47-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Diverse vrienden en bekende van de familie Bos komen aan het woord, onder wie Martin Esveld, Jan Snellenburg, Marc van Hintum. SV-preses Stef ten Thij zal het borstbeeld namen de Vitesse-supporters aanbieden aan Marieke, de echtgenote van Theo Bos. Marieke geeft het beeld vervolgens in bruikleen van Vitesse. Het krijgt een mooie plek voor de hoofdingang van de Vitesse-accommodatie op Papendal.

Wedstrijd Vitesse Legends – Team Theo Bos

Na de plechtigheid wordt er een wedstrijd gespeeld tussen Team Theo Bos en de Vitesse Legends. De wedstrijd, die tweemaal 30 minuten duurt, start zaterdag om 11.00 uur op het hoofdveld op Papendal. De toegang is gratis.

Selectie Team Theo Bos (wijzigingen voorbehouden): Luuk Bos (zoon van Theo), Jan van Grinsven, Dejan Curovic, Arjan Ebbinge, Gerry Hamstra, Nicky Hofs, Theo Janssen, Jhon van Beukering, Lars en Niels Kleijn (neven van Theo), Bart Latuheru, Željko Petrovic, Martijn Reuser, Hans van Arum, John van den Brom, Fred van der Hoorn, Marc van Hintum, Marco de Marchi, Evgeniy Levchenko en Mike Snoei.
Trainers: Leo Beenhakker en Jan van Deinsen. Staf: Han van den Berg, Wim Jansen en Theo Teelen.
 
Selectie Vitesse Legends (wijzigingen voorbehouden): Peter Held, Roberto Straal, Michael Jansen, Nicky Hofs, Theo Janssen, Edward Sturing, Berry Tijhuis, Martin Laamers, Ruud Knol, Marc van Hintum, Huub Loeffen, Martijn Kuiper, Sebastiaan van der Sman (keeper), Jan Geert Wagenaar (keeper) en Remco Bos (keeper).
Staf: Toon Hartemink, Toon Hendriks, Rob Lagé en Jos Kortekaas.

Kom op tijd!

Wij adviseren op tijd naar Papendal te komen in verband met de mogelijke drukte en parkeren. Volg de aanwijzingen van de stewards.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: