19 juni 2019 In de media

Kom zondag naar de eerste training van Vitesse

Voor Vitesse begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zondag 23 juni. Traditiegetrouw start hoofdtrainer Leonid Slutskiy en zijn selectie het nieuwe seizoen samen met onze supporters op de trainingsaccommodatie op Papendal.
De eerste training start om 12.00 uur op het hoofdveld. Na de training krijgen alle supporters de gelegenheid handtekeningen te scoren van de technische staf en spelers en is er gelegenheid om op de foto te gaan met jouw favoriete speler. Huis DJ Walter Witlov is natuurlijk aanwezig om de muziek te verzorgen. 

Vitesse Kids Speelplein

Rondom de eerste training worden de jongste supporters extra in het zonnetje gezet op het Vitesse Kids Speelplein, gelegen op het kunstgrasveld naast het complex. Kinderen worden uitgenodigd mee te doen aan de sportieve activiteiten. Zo is er onder andere een springkussen, levend tafelvoetbal en pannavoetbal. Daarnaast verzorgt de Vitesse Voetbalschool toffe activiteiten verzorgen en is Pathé aanwezig met popcorn en mooie glittertattoos. Uiteraard is Vito ook aanwezig om met de kinderen op de foto te gaan!

Wil jij als Vitesse Kids Club-lid nog een speciale bijdrage leveren aan de training? Geef je dan op als vlaggeraar en misschien krijg jij wel een plekje op het veld tijdens de opkomst van alle spelers. Aanmelden kan via www.Vitesse.nl/vlaggeneerstetraining 

Nieuwe Nike-collectie

Vanaf seizoen 2019|2020 speelt Vitesse in kleding van Nike. De trainings- en presentatiekleding is vanaf de eerste training te koop bij de Vitesse-kraam! De wedstrijdkleding wordt op een later moment gepresenteerd.

Poorten gaan om 10.30 uur open

Wil je de eerste training ook niet missen? De poorten van de trainingsaccommodatie gaan om 10.30 uur open. Supporters die met het openbaar vervoer reizen, kunnen uit- en opstappen bij Halte Van der Valk (lijn 105).

Iedereen is van harte welkom zondag,

Samen Geel Swert!

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: