24 januari 2014 In de media

Koop zaterdag nog losse kaarten en halve seizoenkaarten!

Vitesse leeft toe naar de Gelderse derby van zondag 26 januari in GelreDome. De hele zaterdag is het nog mogelijk losse kaarten en halve seizoenkaarten te kopen.
MijnVitesse is al vanaf 9.00 uur geopend. Zorg dat jij er tegen NEC en de overige acht duels bij bent! Mis het niet!

Losse kaarten
De Theo Bos–tribune zit zondag helemaal vol! Voor de Oost- en West-tribune zijn nog wel losse kaarten te koop voor de derby. Voor de Noord-tribune worden geen kaarten verkocht. Losse kaarten zijn zaterdag tot 17.00 uur verkrijgbaar in MijnVitesse en bij Ticketbox. Tot zaterdagavond 23.59 uur is de online ticketshop via Vitesse.nl/online geopend.

Halve seizoenkaart
Het is zaterdag ook nog mogelijk om een halve seizoenkaart te bestellen voor alle tribunes. Dus ook voor de Theo Bos-tribune. Je ontvangt dan eenmalig een dagkaart voor de Oost-tribune voor Vitesse vs NEC. Na de derby wordt jouw halve seizoenkaart per post opgestuurd. Halve seizoenkaarten kunnen zaterdag tot en met 17.00 uur worden gekocht in MijnVitesse en online via Vitesseseizoenkaart.nl.
 

Kom op tijd naar GelreDome!
In verband met de verwachte drukte adviseert Vitesse haar supporters op tijd naar GelreDome te komen. Dit voorkomt lang wachten bij het parkeren en bij de ingangen van het stadion. Na afloop van de wedstrijd is een deel van de Batavierenweg afgesloten. Het verkeer kan vanaf het GelreDome-terrein om die reden alleen linksaf de Batavierenweg op. Ook kunnen supporters alleen via de West-zijde het stadionterrein verlaten. Voorkom wachten en blijf wat langer in het stadion of supportershome.

Consumptiemunten
Door een prijsverhoging van de consumptiemunten ligt de prijs van een setje van vijf consumptiemunten boven de tien euro. Veel supporters willen bij het automaat met een briefje van tien euro munten kopen. Na een aantal seconden wisselt het automaat automatisch het briefje voor euromunten. Omdat het automaat geen muntgeld accepteert komt het vaak voor dat supporters geen briefgeld meer hebben. Tijdens Vitesse vs NEC zijn alle automaten voorzien van een servicemedewerker. Dit om problemen te voorkomen.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: