8 juni 2016 In de media

Koryan verlengt en maakt stap naar A-selectie

Arshak Koryan heeft zijn aflopend contract met één seizoen verlengd. Koryan krijgt de kans om zich te bewijzen bij de A-selectie.
De 20-jarige Koryan, geboren in Sochi, vertelde onlangs in het MijnVitesse-magazine dat hij het erg naar zijn zin heeft in Arnhem: “Vitesse is de plek waar ik voor mijn kansen wil gaan. De stad is aangenaam en rustig. De mensen binnen Vitesse zijn ook geweldig voor me. Ik voel me hier thuis. Het is een stuk rustiger dan in Moskou. Mijn belangrijkste doel is om het eerste elftal van Vitesse te bereiken, daar ben ik voor gekomen. Ik wil deel uit maken van de rijke historie van Vitesse.” 

Technisch directeur Mo Allach over Koryan: “Arshak heeft zich het afgelopen jaar uitstekend ontwikkeld bij Jong Vitesse. Koryan is op verschillende aanvallende posities inzetbaar en hij is een speler met veel dreiging, energie en een fantastische mentaliteit. Hij krijgt komend seizoen de kans om zich te bewijzen in het eerste elftal.” 

Met de komst van Navarone Foor en het doorschuiven van de spelers uit de Vitesse Voetbal Academie, Jeroen Houwen, Julian Lelieveld, Thomas Oude Kotte, Mitchell van Bergen en Yuning Zhang is Koryan het zevende nieuwe gezicht in de A-selectie. Daarnaast keert Abiola Dauda terug van zijn huurperiode bij het Schotse Heart of Midlothian.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: