26 november 2015 In de media

Kramer sponsort Supportersvereniging Vitesse

Uitvaartonderneming Kramer heeft een sponsorbedrag ter beschikking gesteld aan de Supportersvereniging Vitesse (SV). Kramer draagt Vitesse en de SV een warm hart toe.
Onlangs heeft Uitvaartverzorging Kramer, één van de oudste familiebedrijven van Nederland (1885), speciaal voor alle supporters de Vitesse-uitvaart samengesteld waarbij de club en de Supportersvereniging Vitesse om adviezen zijn gevraagd met betrekking tot de samenstelling van het informatiemateriaal en het pakket.
 
Met de Vitesse-uitvaart komen het Arnhems bedrijf Kramer en Vitesse tegemoet aan de wens van diverse supporters, die met enige regelmaat hebben geïnformeerd naar een uitvaart in de stijl van hun favoriete voetbalclub. De grote en belangrijke rol die de club bij menigeen inneemt, kan zo tot het laatste moment worden uitgedragen.
 
Dankzij de bijzondere Vitesse-uitvaart hebben supporters de mogelijkheid om op intense en persoonlijke wijze afscheid te nemen van het leven en van hun favoriete club. De mogelijkheden zijn uiteenlopend: van een geheel verzorgde Vitesse-uitvaart tot bijvoorbeeld alleen een kist in het geel-zwart.
 


SV-voorzitter Paul Koster (midden) ontvangt de cheque uit handen van
Kramer adjunct-directeur Marlies van Dijk (links) en uitvaartleider Berry van Beek (rechts)

 
Het sponsorbedrag komt ten goede van de verbetering van de akoestiek van het Supportershome Monnikenhuize. Onlangs is een geluidmeting en -rapportage uitgebracht door het Arnhemse bedrijf Know How Acoustics en tijdens de winterstop zullen aanvullende maatregelen worden genomen om de akoestiek van het home verder te optimaliseren.
 

Meer informatie over de Vitesse-uitvaart kun je hier lezen
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: