15 december 2011 In de media

Kunstgrastraining Vitesse in beeld

In de aanloop naar het competitietreffen met Heracles Almelo traint de selectie donderdag en vrijdag op het kunstgrasveld van amateurvereniging Eldenia. Vrijdag is de afsluitende training om 10.30 uur op het veld in Elden.

Op het kunstgrasveld werden diverse afwerkoefeningen in de stromende regen uitgevoerd. De prima herstellende Marco van Ginkel en Genaro Snijders deden van begin af aan mee. Middenvelder Van Ginkel heeft stille hoop nog speelminuten te maken in 2011. Met het oog op het duel van aanstaande zaterdag maakt hij zich weinig illusies. ‘Kunstgras he, dat is geen lekkere start na een knieoperatie. Misschien dat ik in Eindhoven nog in actie kan komen. Het gaat momenteel in ieder geval goed.’

Het Reisjournaal
Ook Jonathan Reis schoot enkele ballen langs de scheldende Piet Velthuizen. De Braziliaan voegde zich vervolgens bij een groepje spelers dat met fysiotherapeut Eduardo Santos oefeningen afwerkte. Halverwege de afsluitende partijvorm meldde Reis zich weer in de spitspositie. De duels schuwde de goedlachse aanvaller nog, maar bij enkele gevaarlijke aanval sprintte hij zo snel mogelijk het strafschopgebied in. Hoofdtrainer John van den Brom wisselde de beide elftallen (oranje en groen) enkele malen flink door elkaar heen. Richting het laatste competitieduel van 2011 is vooralsnog niet duidelijk welke elf in Almelo in de basis starten.

Vitesse.nl / Foto’s Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: