23 augustus 2016 In de media

KWF Shirtsponsor bij Vitesse vs FC Utrecht

Vitesse speelt op vrijdag 26 augustus tegen FC Utrecht. Traditiegetrouw staat deze wedstrijd in het teken van KWF.
Sinds eind 2012 hebben Vitesse en KWF een nauwe samenwerking. Samen zetten beide partijen zich jaarlijks in om geld in te zamelen, specifiek voor wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker. Tijdens de bijzondere KWF-wedstrijd levert hoofdsponsor Truphone ook een bijzondere bijdrage. De naam KWF prijkt vrijdag wederom op het shirt van Vitesse.

Truphone maakt net als voorgaande seizoenen het prachtige gebaar door het wedstrijdshirt voor deze speciale wedstrijd tegen FC Utrecht beschikbaar te stellen aan KWF. Rob van Velzen van Truphone: “Net als afgelopen twee seizoenen stellen wij onze plek op het shirt van Vitesse graag beschikbaar voor KWF Kankerbestrijding. Truphone is verbonden met Vitesse en haar partners en wil samen kansen vergroten. Truphone draagt graag bij aan de verwezenlijking van een droom: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is, want iedereen verdient een morgen.” 

Jan Willem Förch van KWF: “Door jarenlange wetenschappelijk onderzoek naar kanker, weten we steeds meer over deze ziekte. De overlevingskansen zijn daardoor gestegen. Op dit moment overleeft 63% van de mensen met kanker 5 jaar na de diagnose. Maar helaas zijn we er nog niet. Samen werken we aan de dag waarop niemand meer hoeft te overlijden aan kanker. De samenwerking met Vitesse is hier een goed voorbeeld van. Het prachtige gebaar van Truphone om de plaats op het shirt wederom af te staan voor de wedstrijd tegen FC Utrecht is fantastisch.” 

Ook dit jaar worden de unieke wedstrijdshirts geveild. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker.

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: