25 augustus 2016 In de media

KWF-wedstrijd Vitesse vs FC Utrecht

Vitesse speelt op vrijdag 26 augustus tegen FC Utrecht. Traditiegetrouw staat deze wedstrijd in het teken van KWF.
Sinds eind 2012 hebben Vitesse en KWF Kankerbestrijding een nauwe samenwerking. Samen met KWF Kankerbestrijding zet Vitesse zich jaarlijks in om geld in te zamelen, specifiek voor wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker.

De prognose van alvleesklierkanker is slecht, omdat de tumor moeilijk te behandelen is. Dr. van Tienhoven: “Vitesse ondersteunt mijn onderzoek naar alvleesklierkanker. Dat is hard nodig ook: de overlevingskansen bij alvleesklierkanker zijn beperkt, daar willen we wat aan doen! In dit project willen we onderzoeken of de kansen voor de patiënten verbeteren als we voorafgaand aan de operatie de tumor behandelen met een combinatie van chemotherapie en bestraling. Er worden mooie stappen gezet op het gebied van de kankerbestrijding echter hiervoor is altijd nog veel geld nodig.”

Veiling
Dit jaar worden de unieke wedstrijdshirts geveild. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker.

De online veiling start maandag 29 augustus om 12.00 uur. Wil jij één van deze unieke wedstrijdshirts hebben? Bied dan mee via www.Vitesse.nl/veiling. Bieden kan tot en met vrijdag 2 september, 16.00 uur.

Van maandag 5 tot en met zaterdag 10 september is de landelijke KWF Collecteweek. Geef voor nieuwe doorbraken in kankeronderzoek tijdens de KWF Collecteweek.
 

Vitesse / Foto’s SV – Vitesse

Hoofdsponsor: