10 mei 2015 In de media

KWF-wedstrijd: sta op voor jouw nummer 4

Vitesse vs FC Utrecht staat ook dit seizoen in het teken van KWF Kankerbestrijding. Samen met maatschappelijk partner KWF Kankerbestrijding is vorig seizoen een traditie ingezet.
Vorig jaar werd nadrukkelijk stilgestaan bij Mister Vitesse Theo Bos, de nummer 4 in alle geel-zwarte harten. Voor iedere supporter heeft die nummer 4 ook een eigen, persoonlijke betekenis. Familie, vrienden en kennissen; iedereen heeft een eigen nummer 4. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht staan we op voor alle nummers 4.

Sta op voor jouw nummer 4
Vitesse vraagt haar supporters kort voor de aftrap op te staan voor hun nummer 4. Naast het opstaan voor jouw nummer 4, krijgen supporters ook de kans hun eigen nummer 4 te laten vernoemen in VitesseVandaag, het wedstrijdmagazine. Wie is jouw nummer 4? Laat het weten via www.Vitesse.nl/nummer4 en jij ziet jouw nummer 4 zondag terug in VitesseVandaag. Insturen kan tot dinsdag 12 mei 14.00 uur.

Collecte en SMS-actie
Mister Vitesse, Theo Bos, overleed in 2013 op veel te vroege leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Samen met maatschappelijk partner KWF Kankerbestrijding zet Vitesse zich jaarlijks in om geld in te zamelen, specifiek voor wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker. Er wordt zondag door KWF Kankerbestrijding gecollecteerd bij de ingangen van GelreDome. Naast deze collecte is er ook een SMS-actie om het onderzoek naar alvleesklierkanker te ondersteunen. SMS’en kan naar 4333 met de tekst STA 4.

Ook ondersteunt Vitesse KWF Kankerbestrijding in voorlichting over een gezonde leefstijl. Vitesse probeert in samenwerking met KWF Kankerbestrijding de maatschappij bewustwording bij te brengen over het onderwerp kanker.
 

image
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: