14 april 2011 In de media

Laat de kinderen in Lima spelen, helpt u mee?

Collecte voorafgaand aan Vitesse – FC Groningen op 16 april. Net als in de afgelopen jaren collecteert de Stichting Arnhem-Lima ook dit seizoen bij een wedstrijd van Vitesse.

Ditmaal doet de stichting dat bij de wedstrijd tegen FC Groningen, op zaterdag 16 april. Met uw giften steunt Arnhem-Lima een schoolproject van de theatergroep Arena y Esteras in een sloppenwijk in Lima (Peru).

Vrijwilligers van de stichting en kinderen van groep 8 van basisschool De Laarakker collecteren zaterdag 16 april voorafgaand aan Vitesse – FC Groningen bij alle ingangen van het stadion. Stichting Arnhem Lima vraagt alle supporters dan ook om wat kleingeld mee te nemen naar de wedstrijd!

Het geld dat de stichting met deze collecte bij Vitesse ophaalt komt ten goede aan een project van de theatergroep Arena y Esteras. Dit project biedt op een speelse manier onderwijs aan kinderen uit sociaal zwakke gezinnen. Hiervan profiteren niet alleen de kinderen maar ook de leerkrachten doordat zij op een meer creatieve manier leren om les te geven. Ook de ouders hebben baat bij dit project omdat veel aandacht wordt besteed aan het versterken van de band tussen de ouders en de school. Daarnaast worden door Arena y Esteras ook jongeren betrokken om workshops voor de basisscholen te ontwikkelen. En dit alles onder het motto: Investeren in leren = bouwen aan de toekomst!

Namens de kinderen uit Villa El Salvador willen wij u hiervoor hartelijk danken. U kunt uw bijdrage voor dit project ook storten op giro 3140 van stichting Arnhem-Lima. Meer over de stichting en dit project vindt u op: www.arnhemlima.nl .

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: