1 augustus 2018 In de media

Laatste training voor wedstrijd vs FC Viitorul

Vitesse neemt het donderdagavond in de return in GelreDome op tegen FC Viitorul. De uitwedstrijd in Roemenië eindigde in een 2-2 gelijkspel.
In GelreDome werkte de selectie van hoofdtrainer Leonid Slutskiy woensdagavond haar laatste training af.

Slutskiy maakt morgenavond zijn debuut in GelreDome. Slutskiy: "Ik kijk heel erg uit naar de eerste officiele thuiswedstrijd. We hebben een lastige uitwedstrijd gehad. Daarom moeten we ervoor zorgen dat we de fouten die we daar maakten, niet nog een keer maken. Daar hebben uitgebreid met elkaar over gesproken deze week. Er worden wat kleine wijzigingen doorgevoerd, zodat we zo goed mogelijk kunnen spelen."

Het team kijkt uit naar de wedstrijd van morgen. Alexander Buttner: "We gaan met een goed gevoel deze wedstrijd in. Twee uitdoelpunten zorgt voor een goede uitgangspositie, maar dat betekent niet dat we te makkelijk moeten denken. Het is gewoon een goede club. Daarom moet iedereen honderd procent gefocusd zijn.

Tickets
Tickets voor deze Europese wedstrijd zijn in de voorverkoop t/m 1 augustus verkrijgbaar vanaf € 3,50 voor jeugd t/m 16 jaar en vanaf € 12,50 voor volwassenen. Op de wedstrijddag geldt een toeslag. Bestel dus nu jouw tickets via http://Vitesse.nl/tickets of in MijnVitesse (GelreDome) en ben er donderdag bij!
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: