7 mei 2012 In de media

Laatste dag seizoenkaarthouders om eigen plek terug te kopen!

De kassa’s in GelreDome zijn vandaag (maandag) tot 18.00 uur open!
Zorg dat je erbij bent en juich Vitesse naar Europees voetbal!
Nu de competitie is afgelopen, is duidelijk dat NEC op zondag 13 mei de tegenstander is in GelreDome. De Gelderse derby staat twee keer kort na elkaar op het programma. Beide clubs strijden samen met FC Twente en RKC Waalwijk om een Europees ticket. Gaan oude tijden herleven in GelreDome? Als seizoenkaarthouder heb je nog één dag om je eigen stoel terug te kopen! De kassa’s bij GelreDome zijn vandaag tot 18.00 uur geopend!

Seizoenkaarthouders
Als seizoenkaarthouder is vandaag, maandag 7 mei, de laatste kans om je eigen stoel terug te kopen. Wanneer je dit vandaag nog doet, krijg je het kaartje voor de (eventuele) tweede ronde gratis. Deze thuiswedstrijd in de tweede ronde wordt gespeeld op donderdag 17 mei of op zondag 20 mei. Maak maandag 7 mei nog gebruik van dit exclusieve aanbod! Je betaalt dan ook nog het laagste tarief*! Je kunt hiervoor terecht in de Vitesse Fanzone (vandaag tot 18.00 uur geopend), bij Ticketbox/Primera en online via www.vitesse.nl/online.

* Wedstrijden in de topcategorie zijn tegen Ajax, Feyenoord, PSV, NEC en FC Twente. Seizoenkaarthouders kopen hun eigen stoel altijd tegen het reguliere wedstrijdtarief.

Reguliere kaartverkoop
Voor deze wedstrijd geldt geen vrije verkoop. Als seizoen- en fankaarthouder heb je de mogelijkheid voor het duel, naast een kaart voor jezelf, twee kaarten bij te kopen. Klik HIER voor meer informatie over de kaartverkoop voor Vitesse vs NEC.

Vitesse Fanzone
Einde verkoop: vrijdag 11 mei, 17.00 uur

Online (www.vitesse.nl/online)
Einde verkoop: woensdag 9 mei, 23.59 uur

Experience store / Ticketbox / Primera
Einde verkoop: zaterdag 12 mei, 17.00 uur

Seizoenparkeerkaarten zijn voor de play-off duels gewoon geldig. Losse parkeerkaarten kosten 10 euro en zijn te koop bij de parkeerstewards. Tijdens play-off wedstrijden rijden de bussen volgens het normale (competitie)schema. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer.

Kaartverkoopinformatie uitwedstrijd
Op dit moment is de kaartverkoop over de uitwedstrijd tegen NEC (donderdag 10 mei, 19.00 uur) nog niet bekend. Meer informatie over de kaartverkoop volgt maandagmiddag 7 mei op Vitesse.nl.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: