25 juli 2012 In de media

Laatste training voor return vs Lokomotiv

Vitesse werkte woensdagochtend 25 juli de laatste training af voor de return in de Europa League tegen Lokomotiv Plovdiv. In GelreDome volgde daarna een persconferentie met hoofdtrainer Fred Rutten en doelman Piet Velthuizen.
Piet Velthuizen: "Ondanks dat we nog maar een paar weken onderweg zijn hebben we ons goed voorbereid op deze wedstrijd. Het is een heel belangrijke wedstrijd voor ons, de club en de supporters. We zijn op de goede weg met de nieuwe trainer. Hij houdt deels vast aan vorig seizoen, maar voegt daarnaast andere zaken toe. Vooral het ‘dood maken’ van de wedstrijd is een essenieel onderdeel op dit moment. Dat hebben we vorige week niet goed gedaan, maar we zijn een week verder en een week slimmer."

Fred Rutten beaamde de woorden van zijn doelman. "Ik werk dagelijks met een groep die beschikt over zeer goede wil. We zitten pas in de eerste fase van de trainingsopbouw en de jongens moeten ook nog een beetje aan mij wennen. Ik zit er dagelijks zeer kort op en kan soms een beetje vervelend zijn. Maar dat is het werken om beter te worden en dat besef is er wel bij iedereen."

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: