28 april 2010 In de media

Laatste wedstrijd Jong Vitesse/AGOVV in Arnhem!

Op sportpark De Schuytgraaf te Arnhem ontvangt Vitesse Jong FC Groningen. Maak kans op één van de twee halve seizoenkaarten!

Maandag 3 mei speelt Jong Vitesse/AGOVV haar laatste wedstrijd van het seizoen. Op sportpark De Schuytgraaf te Arnhem ontvangt Vitesse Jong FC Groningen. Jong Vitesse heeft een prima seizoen achter de rug met als hoogtepunten de overwinningen op Jong PSV, Jong Ajax, Jong FC Twente en de 3-0 overwinning op Jong N.E.C.. Tot medio april was het team van Hans van Arum zelfs volop in de race voor het kampioenschap, helaas is die kans na drie verloren duels verkeken. Jong Vitesse is er op gebrand om dit seizoen positief af te sluiten door winst op FC Groningen.

Jong Vitesse speelt normaal haar wedstrijden op sportpark Walburgen in Gendt. Doordat het hoofdveld per 1 mei a.s. volledig gerenoveerd wordt, wijkt Jong Vitesse uit naar het sportpark van de Arnhemse Boys, De Schuytgraaf. Dat juist deze laatste wedstrijd in Arnhem gespeeld wordt is natuurlijk bijzonder. Wij zien dan ook graag dat er zoveel mogelijk toeschouwers aanwezig zijn om de beloftes aan te moedigen. Deze jongens zijn tenslotte de toekomst van Vitesse! Aftrap om 18:30 uur.

De meest origineel uitgedoste Vitesse-supporters ontvangen een halve Vitesse-seizoenkaart 2010|2011! Haal dus al je geelzwarte shirtjes, sjaals en petten uit de kast en laat zien dat jij een echte Vitesse-supporter bent!

Maandag 3 mei 18:30 uur
Jong Vitesse/AGOVV – Jong FC Groningen
Sportpark De Schuytgraaf
Marasingel 251
6846 DZ ARNHEM
Gratis entree!

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: