16 april 2018 In de media

Lachende gezichten in het supportershome

De lach was terug bij de supporters van Vitesse na de 7-0 zege op Sparta Rotterdam. Vanzelfsprekend kregen de Vitesse-supporters in het supportershome dus ook een vrolijke Navarone Foor en Mitchell van Bergen te gast.
De immer hardwerkende Foor stond niet op het scoresheet, maar dat kon hem vanavond niet deren. "Het viel vandaag allemaal goed en we hebben lekker gespeeld. Nu moeten we het door gaan zetten." 
Hij kwam niet in actie -en dit seizoen sowieso nog niet zo veel- maar toch kon ook Mitchell van Bergen niet anders dan blij zijn met de mooie grote zege van Vitesse. "Ik had misschien wel gehoopt op wat meer minuten, maar ik ben nog heel jong. Ik zit er wel al best een tijdje bij maar als ik hard werk ga ik ook mijn kansen krijgen."

Traditioneel werd er ook weer een Vitesse-thuisshirt verloot onder de aanwezige supporters. Bij de volgende en tevens de laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen zal er op het podium met de gehele selectie en staf worden afgesloten in het supportershome. Om de speler van het jaar bekend te maken en hopelijk ook om de mannen veel succes in de playoffs te wensen. Alle supporters zijn zoals altijd na de wedstrijd tegen FC Twente van harte welkom in het supportershome.
 

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: