19 augustus 2012 In de media

Langeler: “Heeft meer te maken met kwaliteiten van Vitesse”

Art Langeler toonde zich zaterdag, ondanks het verlies van PEC Zwolle in de wedstrijd tegen Vitesse (0-1) in het IJsseldelta Stadion, tevreden.
De trainer van de club uit Zwolle is namelijk van mening dat zijn ploeg gevochten heeft in de wedstrijd, zo liet hij na afloop weten tegenover Eredivisie Live.

"We hebben in deze wedstrijd niks laten liggen", zo vertelde de oefenmeester. "Ik denk dat we alles gedaan hebben om een goed resultaat te behalen, maar dat is uiteindelijk helaas niet gelukt."

"Het is een prettig gegeven dat we eigenlijk bijna niets hebben weggeven in de eerste helft van deze wedstrijd. Dat is eigenlijk een herhaling van vorige week en dat geeft de burger moed. In de tweede helft ging het moeilijker, maar ik denk dat we niets hebben weggeven. Het heeft meer te maken met de kwaliteiten van de tegenstander.

"We hebben ons aardig staande gehouden, maar toen we zelf wat gingen proberen, viel direct het doelpunt tegen ons. Ik denk dat we daarna alles eraan gedaan hebben om de wedstrijd nog te kantelen, maar het is helaas niet gelukt", zo besloot Langeler.

Soccernews / Foto’s SV

Hoofdsponsor: