3 januari 2012 In de media

Le Méridien Limassol Spa & Resort

Vitesse verblijft vanaf woensdag ruim een week op Cyprus. De Arnhemmers strijken neer in het vijfsterrenhotel Le Méridien Spa & Resort, even buiten Limassol. Een sfeerimpressie.

Dit luxe vijfsterrenresort in Limassol ligt op niet minder dan 100.000 vierkante meter aangelegde tuinen. Het beschikt over een bekroonde spa met betegelde zwembaden met zeewater. Haar 9 restaurants bieden een exclusieve eetbelevenis.

Gasten van het Le Meridien Limassol kunnen bijna alles proeven, van verse oesters tot zelfgemaakte pasta en van sushi tot traditionele Cypriotische gerechten. Een speciaal kinderrestaurant en een bar aan het zwembad maken het aanbod compleet.

De unieke 3000 m² grote thalassotherapie-spa beschikt over 7 verschillende binnen- en buitenzwembaden en 34 behandelingskamers met professionele consultants. Een stoombad, droge sauna en een goed uitgeruste fitnessruimte met aerobics en yoga-lessen zijn ook beschikbaar.

Op alle moderne kamers van Le Meridien Limassol Spa & Resort zijn breedbandinternet en Playstations beschikbaar. Sommige kamers zijn voorzien van een bad met hydro-massage en een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Le Meridien Limassol Spa & Resort

Hoofdsponsor: