1 februari 2014 In de media

Leerdam laat zich niet gek maken

Kelvin Leerdam werd vorig seizoen toen hij zijn contract bij Feyenoord niet wilde verlengen welhaast met pek en veren uit De Kuip weggejaagd.
Vrijdagavond keerde hij met Vitesse terug in Rotterdam.

Er wachtte hem zoals te verwachten was geen heldenonthaal. Leerdam werd uitgefloten en uitgescholden door zijn oude supporters.

"Ze kunnen me uitfluiten, maar ik laat me daar niet door afleiden", aldus Leerdam voor de camera's van FOX Sports. "Ik wil gewoon winnen.

Tijdens de warming-up hoorde ik wel wat woorden die ik beter niet kan herhalen, maar ik heb me daar niet echt mee bezig gehouden."

"Iedereen van ons was na afloop teleurgesteld", vertelt Leerdam tegenover FOX Sports. "We hebben Feyenoord de hele wedstrijd achter de bal aan laten lopen. Er had voor ons veel meer dan een gelijkspel ingezeten."

De verdediger zag dat zijn voormalige club op de counter speelde, iets dat hem verbaasde. "Zelfs thuis speelden ze op de counter. Voetballend zijn wij veel verder. We hebben laten zien dat we veel beter zijn", aldus Leerdam, die twee minuten voor tijd een-op-een met Erwin Mulder faalde. "Ik nam de bal slecht aan. Helaas."
 

ELF / Foto’s SV

Hoofdsponsor: