7 januari 2015 In de media

Leicester troeft Vitesse af in strijd om Kramaric

Vitesse grijpt naast de komst van Andrej Kramaric. De Kroatische aanvaller van HNK Rijeka vervolgt zijn loopbaan bij Leicester City, waar hij een contract voor drieënhalf jaar heeft getekend. Rijeka bevestigt dat op de clubwebsite.
Kramaric, die in Engeland nog wel een werkvergunning moet krijgen, maakte dit seizoen enorm veel indruk bij de Kroatische club. In achttien competitieduels scoorde de drievoudige international 21 keer. Bovendien was de 23-jarige spits deze jaargang zevenmaal trefzeker in het toernooi om de Europa League, waaronder drie keer tijdens de 3-1 zege in eigen huis op Feyenoord, dat hem afgelopen zomer op de korrel had.

Vanwege de geweldige vorm van Kramaric tijdens de afgelopen maanden was er voor hem belangstelling vanuit heel Europa. Leicester City trok dankzij een afkoopsom van ruim twaalf miljoen euro, een clubrecord, aan het langste eind. In eerste instantie leek Chelsea de beste papieren te hebben om de doelpuntenmachine in te lijven en hem vervolgens bij Vitesse te stallen, maar daar staken The Foxes een stokje voor.

Voetbal International/Foto’s FCL

Hoofdsponsor: