11 augustus 2018 In de media

Leonid Slutskiy en Oleg Yarovinskiy bezoeken supportershome

Vitesse-hoofdtrainer Leonid Slutskiy en zijn assistent Oleg Yarovinskiy zullen na afloop van de wedstrijd Vitesse – FC Groningen een bezoek brengen aan Supportershome Monnikenhuize.
Traditioneel bezoeken twee spelers na afloop van thuisduels van Vitesse de Vitesse-supporters. Deze zondag worden zij, op uitnodiging van de Supportersvereniging Vitesse, eenmalig vervangen door de nieuwe trainers. Alle Vitesse-supporters zijn welkom in het supportershome.

Zoals altijd wordt er ook weer een Vitesse-thuisshirt verloot. De gratis lootjes hiervoor zijn vanaf ongeveer tien minuten na de wedstrijd te verkrijgen ter hoogte van de 'Wall of Fame'. Hiervoor geldt wel op=op. 

We zijn eraan gewend dat de spelers normaal ongeveer drie kwartier na de wedstrijd in het supportershome aankomen. Omdat de trainers eerst nog de persconferentie moeten bezoeken, zullen zij waarschijnlijk wat later zijn dan wat we gewend zijn. Uiteraard zijn consumpties (zowel eten als drinken) in het home tegen schappelijke prijzen te verkrijgen. 

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: