2 september 2019 In de media

Leonid Slutskiy tevreden over Julian Lelieveld

Julian Lelieveld bleef op de rechtsbackpositie tegen AZ ogenschijnlijk moeiteloos overeind. De Arnhemmer stond in de basis in verband met een blessure van Max Clark (jukbeenbreuk)
Vitesse trainer Slutskiy was niet verrast door het optreden van het Vitesse-talent uit eigen Academie. "Julian kan dit niveau aan. Dat heb ik in de voorbereiding al gezien."

Julian Lelieveld was vorig seizoen uitgeleend aan Go Ahead Eagles. Hij draaide daar een goed seizoen en werd door de Eagles-supporters uitgeroepen tot de Speler van het Jaar.

Zondag speelde hij de laatste weken in vorm zijnde AZ-speler Oussama Idrissi uit de wedstrijd. De directe tegenstander van Lelieveld werd door AZ-traner Slot in de 57ste minuut zelfs vervangen voor Aboukhlal.

Vitesse-trainer Slutskiy is vol vertrouwen, zo vertelt hij tegen een journalist van de Gelderlander. "Julian dacht aan een vertrek, om elders speeltijd te krijgen. Maar daar wilde ik niet aan."

"Lelieveld is goed aan de bal. Hij kent mijn spelprincipes en heeft tegen AZ overtuigd. Hij krijgt nu zijn kans. Dan kan hij ook echt een basisplaats afdwingen."

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: