19 december 2020 In de media

Letsch: ‘Motiveren voor zo’n duel hoeft niet. Iedereen staat op scherp’

Vitesse is klaar voor het topduel om de derde plaats in de Eredivisie.  “Iedereen staat voor zo’n duel op scherp”, zegt trainer Thomas Letsch in de Gelderlander.

Letsch vindt het tijdstip van de wedstrijd opmerkelijk, maar steekt het professioneel weg. “We hebben de late donderdagwedstrijd gehad en spelen zondag alweer vroeg. Dan is het voor de spelers belangrijk goed te eten, te rusten en zich goed te laten behandelen. Dit is topsport. De accu opladen voor Feyenoord hoeft niet. Een wedstrijd tegen zo’n grote club zorgt vanzelf voor energie.”

De wedstrijd tegen Feyenoord is na Ajax en PSV de derde serieuze testcase voor Vitesse. Woensdag wacht AZ. Vitesse heeft dan de top vier al gehad daar waar de de ’traditionele top-4′ elkaar nog allemaal twee keer gaan ontmoeten.

Letsch: “We beleven een geweldige eerste seizoenshelft. Maar die kan top worden als we ook in de wedstrijden tegen Feyenoord, nu, en AZ, volgende week, goede resultaten neerzetten. Wij willen bijblijven in de top van de eredivisie. We moeten onze ambities ook kracht bijzetten.”

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: