17 februari 2022 In de media

Letsch reageert droog bij Vitesse: ‘Is hij geschorst? Oh, not good’

Vitesse-trainer Thomas Letsch is niet blij met het spel dat zijn ploeg donderdagavond op de mat heeft gelegd. Vitesse leed op bezoek bij Rapid Wien een 2-1 nederlaag.

Door de verliespartij is Rapid nu in het voordeel voor de return in Arnhem. Er zat echter meer in voor Vitesse in Wenen. Zo werd er in het begin van de tweede helft een Arnhemse goal onterecht afgekeurd. “Ik heb het gezien, maar we spelen zonder VAR in de Conference League”, reageert Letsch bij ESPN. “Ik kan niet begrijpen waarom dit zo is, maar we moeten het accepteren.”

“Het is moeilijker om te accepteren hoe we aan deze wedstrijd zijn begonnen”, gaat Letsch verder. “Beslissingen van de scheidsrechter kunnen we niet beïnvloeden, ons spel was niet acceptabel. In de hele eerste helft verdedigden we niet goed. De tweede helft was compleet anders. We hadden minimaal een gelijkspel verdiend.”

Door een goal van Openda leeft Vitesse nog. De Belg kreeg echter ook geel na een opstootje, waardoor hij geschorst is voor de return. “Het was een erg stomme gele kaart. Is hij geschorst? Oh, not good”, reageert Letsch. “Hij is natuurlijk belangrijk, maar Bero was ook geschorst en Bazoer afwezig. Dat is nooit een excuus. We moeten werken aan de dingen waar we zelf invloed op hebben.”

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: