13 januari 2021 In de media

Letsch tipt Bazoer voor Oranje – Lodeweges bekijkt Vitesse – FC Utrecht

Riechedly Bazoer verdient een uitnodiging voor het Nederlands elftal, vindt Thomas Letsch. De trainer van Vitesse is lyrisch over zijn uitblinker.

Bazoer was ook dinsdagavond tegen FC Utrecht weer één van de betere spelers op het veld. Gevraagd naar een mogelijke rentree in Oranje, heeft Letsch geen twijfel. “Ja, hij verdient het. Het is niet genoeg als een speler twee of drie wedstrijden op hoog niveau speelt, maar Bazoer doet het constant”, aldus de Vitesse-trainer voor de camera van Veronica Inside.

“Iedereen weet wat zijn kwaliteiten zijn”, vervolgt Letsch. “Nu is hij ook nog een teamspeler. Dus hij zou het verdienen, maar het is niet aan mij. Ik kan alleen suggesties doen bij de bondscoach (Frank de Boer, red.). Ik zou heel blij zijn voor Bazzy als hij de kans krijgt.”
Assistent bondcoach Dwight Lodeweges bekeek dinsdag voor de tweede keer in korte periode een wedstrijd van Vitesse. Bondscoach Frank de Boer was aanwezig bij AZ – Vitesse.

Bazoer kwam zes keer uit voor het Nederlands elftal, toen hij nog onder contract stond bij Ajax. Zijn laatste interland dateert van 4 juni 2016.

Bron: Voetbalprimeur - Bew. SV / Foto's: SV

Hoofdsponsor: